Produk

Tampilan Produk

ABOUT AS

  • About

    Babagan

    Yancheng Huida Glass Instrument Co., Ltd. minangka pabrikan sing wis berpengalaman, utamane ngasilake barang-barang gelas laboratorium kanthi kualitas tinggi lan laboratorium umum liyane. Pita seri kaca nggodhok "YCHD" lan alat ukur volumetrik wis misuwur ing saindenging jagad.

Aplikasi

Kasus Industri

Warta

Pusat Berita

  • Ayo sinau babagan telung gulu flask wi ...

    Ayo lan sinaoni babagan telung gulu gandum karo kula Botol telung tutuk minangka instrumen kaca kimia umum, sing akeh digunakake ing eksperimen kimia organik. Lengan gulu telu biasane ...
  • Sugeng rawuh kabeh pembeli sing apik komunikasi ...

     Sugeng rawuh kabeh panuku sing apik babagan rincian babagan solusi lan Ngukur ide Pipette karo kita !! Ora preduli panuku anyar utawa konsumen sing wis tuwa, Kita yakin frase sing dawa banget lan hubungan sing bisa dipercaya ...
  • Ngerti klasifikasi flask, utili ...

    Ngerti klasifikasi flask, sarana, cara nggunakake lan prekara sing perlu digatekake Siji. klasifikasi labu Biasane flask ing umure duwe bunder ngisor bunder, flask ngisor rata lan distilasi ...
  • Kaluwihan corong pamisah

    Keuntungan saka corong pamisah Keuntungan: Kejadian lan mungkasi reaksi bisa dikendhaleni. Corong pamisahan minangka salah sawijining kapal eksperimen kaca, utamane ana gandhengane karo ...
  • Analisis pengaruh COVID-19 ing ...

    Borosil Glass Works Ltd., Corning Inc. lan DWK Life Science GmbH bakal dadi pemain utama ing pabrik barang gelas lan plastik wiwit taun 2021 nganti 2025 Gelas laboratorium lan plastik ...